ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГГолова НКРЕКП запевняє що вони не планували повертати абонплату за газ

Голова НКРЕКП запевняє що вони не планували повертати абонплату за газ

Голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Дмитро Вовк запевняє, що на своєму засіданні у минулу пятницю, комісія не планувала ухвалювати рішення про повернення абонплати на газ
Голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Дмитро Вовк запевняє, що на своєму засіданні у минулу пятницю, комісія не планувала ухвалювати рішення про повернення абонплати на газ, а лише мали намір  затвердити проект щодо змін методики визначення та розрахунку тарифу на послуги розподілу газу для опублікування його на сайті НКРЕКП для подальшого обговорення, це він повідомив в ефірі "112 Україна".
 
"Можу заспокоїти всіх споживачів, сьогоднішній проект рішення лише публікувався для отримання пропозицій. Там принципи, там цифр немає, там принципи обговорюються. Тому я вважаю, що така гіперреакція політиків є лише політичним піаром, а не роботою по факту", - зазначив Дмитро Вовк.
 
За його словами, метою можливого ухвалення цього рішення мало стати започаткування більш широкого діалогу і запровадження додаткових заходів для захисту споживачів.
 
"Саме це сьогодні пропонувалося схвалити до обговорення. Тобто пропозиції, які опрацьовані, опублікувати офіційно на сайті для обговорення для отримання письмових пропозицій. Не більше і не менше", - зазначив Д.Вовк.

Нагадаємо, 4 серпня 2017 року, голова НКРЕКП Дмитро Вовк закрив засідання комісії без ухвалення постанови, якою передбачалося внести зміни до методики визначення та розрахунку тарифу на послуги розподілу природного газу. 

 
Коментарі (0)