ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГГончарук закликав місцеву владу ще більше знизити тарифи на тепло

Гончарук закликав місцеву владу ще більше знизити тарифи на тепло

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що уряд провів серйозну роботу для зниження вартості платіжки за опалення до 30%

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що уряд провів серйозну роботу для зниження вартості платіжки за опалення до 30%. Про це Гончарук написав в своєму Телеграм-каналі, передає Хвиля.

Він зазначив, на даний момент 143 підприємства здійснили перерахунок в 21 області та місті Києві.

«Як результат - за грудень люди отримали ціну в платіжках до 30% менше. Однак опалювальний сезон ще триває. Тому в січні і лютому місцева влада ще має докласти зусиль, щоб українці платили менше за тепло », - пише прем'єр-міністр.

Він також додав, що уряд для цього надало всі необхідні механізми. При цьому Гончарук підкреслив, що ціна газу зараз об'єктивно нижче, ніж в аналогічний період минулого року, пояснивши це прозорими ринковими ціноутворенням.

Він подякував місцевій владі в тих областях, де відбулося перерахування тарифів. Прем'єр також закликав представників на місцях, які цього досі не зробили, долучатися активно до процесу.

Раніше «Хвиля» повідомляла, Частина українських міст ризикує залишитися без тепла

 

 
Коментарі (1)
Володимир Нечай1
02 Лютого 2020 p. 18:02
Подібні добросердечні ініціативи уряду вимиють чергову партію фахівців з теплопостачальних підприємств на закордонні заробітки.Українці ! Ви це підтримуєте? Така ціна вашої прихильності до ілюзійних обіцянок? Це є рівними умовами господарювання в різних галузях економіки? Зусилля влади, які спричинили голодомор в минулому, мали підтримку і не малу. Може досить квазісоціалістичного лукавства?