ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЕлектроенергія в Україні може стати дешевшою

Електроенергія в Україні може стати дешевшою

Тарифи на світло для населення та суб'єктів господарювання можуть знизитися. Для цього необхідно побудувати прозору систему формування тарифів на електроенергію. Голова держави стверджує, що наразі така робота проводиться.

Українська влада запевняє, що є надія на те, що тарифи на електроенергію знизяться як для суб'єктів господарювання, так і для населення. Зокрема, це підкреслив Президент України Петро Порошенко під час відвідування Дністровської ГАЕС, - повідомляє прес-служба Глави держави.

«Нам треба встановити прозору систему формування тарифів та здешевити собівартість вироблення електроенергії. Роблю все, щоб знизити тарифи на електроенергію як для суб'єктів господарювання, так і для населення. В першу чергу, для тих, кому важко за це платити», - підкреслив пан Порошенко.

За його словами, зниженню тарифів також сприятиме забезпечення прозорості енергетичного ринку, позбавлення його від корупційних схем, нечесних фінансових потоків та створення реального ринку.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, населенню збільшили обсяги споживання електроенергії для електроопалення за найменшим тарифом. У НКРЕКП переконані, це стимулюватиме українців відмовлятися від газових котлів, що в кінцевому призведе до економії цього ресурсу.

 
Коментарі (0)