ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Львів'янам без держави платежі не здолати

Львів'янам без держави платежі не здолати

З початку 2012 року за субсидіями звернулось 14170 львів’ян, з яких призначено субсидій 13845 сім'ям, що становить 97,71% призначень.

Мешканці Львова активно звертаються за житловими субсидіями. Так, з початку 2012 року за цим видом допомоги звернулось 14170 львів’ян, з яких призначено субсидій 13845 сім'ям, що становить 97,71% призначень.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Такий високий відсоток призначень свідчить про належну поінформованість мешканців про умови призначення державних житлових субсидій, тобто, які для цього потрібні документи, хто може претендувати на цей вид соціальної допомоги та куди потрібно звертатись», - повідомила начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту Львівської міської ради Леся Дронь.

Нагадаємо, державна житлова субсидія призначається громадянам з місяця їх звернення із заявою, терміном на 6 місяців. Після закінчення терміну призначення, мешканці повинні підтвердити своє право на житлову субсидію, для цього їм потрібно звернутись у «єдину приймальню» районного відділу соціального захисту з відповідним пакетом документів.

«Для зручності львів’ян, економії їх часу та оперативності обслуговування, в управлінні соціального захисту діють послуги можливості запису на прийом по телефону та інтернету.

Окрім того, з 1 березня ми пішли назустріч мешканцям і розширили графіки роботи «єдиних приймалень» відділів соціального захисту. Цей крок є виправданим, адже чимало львів’ян працюють в режимі з 09:00 до 18:00, і таким чином, ми стали ще більш доступніші, «ближчі» у вирішенні того чи іншого соціального питання», - наголосила начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Федорович.

 
Коментарі (0)