ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа реконструкцію траси Одеса - Рені виділять 134 мільйони

На реконструкцію траси Одеса - Рені виділять 134 мільйони

Кошти з Фонду регіонального розвитку дозволять змінити лигістичні картину Одеської області завдяки реконструкції траси Одеса-Рені.

Кабмін вирішив виділити на реконструкцію траси Одеса-Рені, що входить до складу пан'європейського транспортного коридору, 134 млн грн. Мета реконструкції - збільшення пропускної здатності траси і оптимізація логістики в даному регіоні.

Про це рішення під час селекторної наради повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

«Можете вже розраховувати на цей грошовий ресурс», - заявив Гройсман під час звернення до обласної влади.

Він так само уточнив, що ці кошти виділяються в рамках фінансування інвестиційних проектів за рахунок коштів з Фонду регіонального розвитку.

Раніше в Кабміні відзначали, що реконструкція траси Одеса - Рені дозволить збільшити пропускну здатність транспортного трафіку в 2,5 рази і змінить логістику регіону.

Так само Володимир Гройсман закликав місцеву владу виважено і раціонально підійти до ремонту доріг як місцевого так і міжнародного значення і максимально економно використовувати ресурси.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Кабмін планує в 2016 році направити 18-19 млрд грн на ремонт і будівництво автомобільних доріг державного та місцевого значення. В цілому в поточному році уряд планував відремонтувати і побудувати 1700 кілометрів доріг, що становить близько 10% протяжності всіх автомобільних трас нашої країни.

 

 
Коментарі (0)