ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Великдень транспорт Харкова працюватиме вночі

На Великдень транспорт Харкова працюватиме вночі

У Харкові вирішили зробити громадський транспорт цілодобовим. Проте, такий режим роботи буде лише на Великдень – вніч з 19 на 20 квітня. Таке рішення прийняли завдяки проханням харків’ян.

На Пасху у Харкові громадський транспорт працюватиме вночі. Про це «Україні Комунальній» повідомили в пресс-службі Харківської міськради.

«Громадський транспорт міста Харкова на Великдень, в ніч з 19 на 20 квітня, буде працювати всю ніч. Про це повідомили в Департаменті транспорту, зазначивши, що таке рішення прийнято, враховуючи побажання мешканців міста Харкова, а також для вирішення транспортної проблеми у великодню ніч. Так харківський метрополітен буде працювати цілодобово з збільшенням інтервалу руху в нічний час доби. Крім того, трамваї і тролейбуси, що йдуть від станцій метро, теж будуть працювати всю ніч, але також зі збільшенням інтервалу руху», – йдеться в повідомленні.
 
Також продовжити роботу з 19 на 20 квітня запропоновано автоперевізникам, щоб забезпечити роботу автотранспорту на напрямках, де відсутні маршрути електротранспорту. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в  «Укрзалізниці» «підкинули» додаткові рейси на поїзди. Це пов’язано з підвищеним попитом на Великодні свята. Які додаткові рейси призначили залізничники, дивіться тут.
 
Коментарі (0)