ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняНа Вінниччині за нерозчищені дороги чиновникам погрожують звільненням

На Вінниччині за нерозчищені дороги чиновникам погрожують звільненням

За результатами перевірки голови Вінницької обласної державної адміністрації Івана Мовчана, щодо розчистки під’їзних автодоріг до населених пунктів у районах області, можуть бути звільнені двоє голів райдержадміністрацій

Відповідна перевірка щодо  ліквідації наслідків негоди здійснювалась у Вінницькому, Липовецькому, Погребищенському, Оратівському, Іллінецькому, Немирівському, Тульчинському, Крижопільському районах області.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

Згідно з результатами перевірки визнано задовільною організацію роботи щодо розчищення доріг загальнодержавної та комунальної власності голів Оратівської райдержадміністрації Галини Кириленко та Крижопільської райдержадміністрації Лідії Семенюк.

Робота голів райдержадміністрацій щодо виконання поставлених завдань визнана на недостатньому рівні у Погребищенському, Іллінецькому, Немирівському та Тульчинському районах області.

Насамкінець незадовільною визнано роботу голів Вінницької райдержадміністрації Павла Векліча, та Липовецької райдержадміністрації Анатолія Грищука. У разі якщо чиновники не забезпечать розчищення доріг загальнодержавної та комунальної власності у термін до 07 січня, буде порушено питання про їх відповідність займаним посадам. 

 
Коментарі (1)
irina
06 Січня 2013 p. 20:14
Согласна с ужасной ситуацией дорог в Липовецком районе. Ехали сегодня утром с Винницы в Зозив, до Липовца дорога ещё полбеды, а вот из Липовца до Зозова - что то страшное...Колейность с наледью посредине - легковушкам экстрим ещё тот. Зато представляю, сколько списано топлива на очистку дорог...