ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНацкомпослуг візьметься за тарифи

Нацкомпослуг візьметься за тарифи

Робота щодо приведення тарифів до економічно обґрунтованого рівня поки що не розпочалася, проте вона розпочнеться вже через 2-3 місяці.

Національна комісія регулювання сфери комунальних послуг вже через 2-3 місяці почне роботу з приведення тарифів ЖКГ до економічно обґрунтованого рівня.

Про це заявив голова Національної комісії регулювання сфери комунальних послуг Валерій Саратов після засідання комісії, повідомили «У.К.» в прес-службі Нацкомпослуг.

За його словами, комісія ретельно перевіряє кожну цифру тарифів для підприємств і приймає тільки виважені рішення. Він підкреслив, що комісія має жорсткі вимоги до підприємств і багато з них просто не готові відповісти на всі питання щодо складової тарифів. В.Саратов підкреслив, що робота щодо приведення тарифів до економічно обґрунтованого рівня поки що не розпочалася, проте вона розпочнеться вже через 2-3 місяці.

«Тарифи будуть зростати... нажаль, більшість тарифів буде підвищуватися, але хочу запевнити наших громадян, що кожна цифра буде багато раз перевірятися», - сказав В.Саратов.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)