ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаНаселення заборгувало за постачання природного газу 22,3 млрд гривень

Населення заборгувало за постачання природного газу 22,3 млрд гривень

Станом на кінець вересня борг населення зі сплати за постачання природного газу склав 22,3 млрд гривень.
Станом на кінець вересня борг населення зі сплати за постачання природного газу склав 22,3 млрд гривень. Такі цифри повідомила Державна служба статистики України.
 
За даними Держстату, на кінець вересня 2019 року заборгованість населення зі сплати за постачання природного газу становила 22,3 млрд грн, за централізоване опалення та постачання гарячої води – 14,4 млрд грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 4,9 млрд грн, за централізоване постачання холодної води та водовідведення – 4,1 млрд грн, за вивезення побутових відходів – 0,8 млрд грн, за постачання електричної енергії – 4,5 млрд грн.
 
Також у Держстаті додали, що у січні-вересні 2019 року з населенням було укладено 50 тис. договорів щодо погашення реструктуризованої заборгованості на загальну суму 394,3 млн грн. Сума внесених платежів, з урахуванням довгострокових договорів, становила 224,0 млн грн.
 

Нагадаємо, обсяг державного і гарантованого державою боргу у вересні зріс у доларовому еквіваленті на 1,03 мільярда доларів (1,3%) – до 82,95 мільярда доларів. 

 
Коментарі (0)