ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїОфіс «Нафтогазу» заблокували озброєні правоохоронці

Офіс «Нафтогазу» заблокували озброєні правоохоронці

Головний офіс НАК «Нафтогазу» заблоковано на вхід та вихід співробітниками міліції, у приміщення пропускають лише за перепустками. В управління МВД пояснюють такі заходи проведенням слідчих дій.

Головний офіс НАК «Нафтогазу» заблокований озброєними співробітниками міліції. Про це повідомляє кореспондент «України Комунальної», котрий знаходиться на місці події.

«Вхід та вихід з будівлі був заборонений. Згодом міліціонери почали пропускати співробітників за посвідченням, але ситуація з виходом не змінилася» - йдеться у повідомленні.

За словами співробітників підприємства, які знаходилися зовні: вони повернулися до офісу після обіду і не змогли зайти у приміщення. Співробітники міліції причини блокування не пояснюють і просять зачекати.

В управлінні ж МВД кажуть, що проводять на підприємстві слідчі дії. Співробітники «Нафтогазу» пояснюють, що можливою причиною такого блокування може бути вилучення документів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у ніч з 24 на 25 лютого 2014 року невідомими особами було вчинено збройний напад на приміщення НАК «Нафтогаз України», розташоване за адресою: вул. Івана Гонти, 3А. Зокрема, було викрадено сейфи з документами кадрової служби компанії та архівні документи з питань основної діяльності.

 
Коментарі (0)