ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГОплату послуг ЖКГ вимагають включити в прожитковий мінімум

Оплату послуг ЖКГ вимагають включити в прожитковий мінімум

Українці скаржаться на те, що розмір оплати за комунальні послуги перевищує прожитковий мінімум

 

Українці скаржаться на те, що розмір оплати за комунальні послуги перевищує прожитковий мінімум. Через невдоволення розміром мінімального прожиткового рівня і одночасно високими тарифами на комунальні послуги українці звернулися з проханням до президента Володимира Зеленського.

Відповідна петиція з'явилася на сайті Президента України 23 лютого. Підтримати її можна ще протягом 89 днів. Автор петиції звернув увагу на те, що розмір оплати за комунальні послуги перевищує мінімальний прожитковий мінімум.

Саме з цієї причини ініціатор звернення до президента Володимиру Зеленському вимагає від уряду України включити до мінімального прожиткового мінімуму оплату комунальних послуг.

"У країні встановлений прожитковий мінімум. Що туди входить: труси, штани, продукти харчування ... Все це добре, але у мене питання - людина где живет? На дереві, в ямі або в квартирі ??? За користування водою, опаленням і іншими послугами ЖКГ потрібно платити? І ці послуги перевищують мінімальний прожитковий мінімум. Це що взагалі? Вимагаю від уряду України включити в мінімальний прожитковий мінімум оплату комунальних послуг ", - йдеться в тексті петиції.

 

 

 
Коментарі (0)