ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїПідвищення тарифів «штовхає» українців на злочини

Підвищення тарифів «штовхає» українців на злочини

У Миколаївській області чоловік пригрозив підірвати Широколанівську газопостачальну станцію через підвищення тарифів на комунальні послуги.

У Миколаївській області чоловік повідомив про намір підірвати газопостачальну станцію через підвищення тарифів на ЖКП. Про це повідомила прес-служба ГУМВС України в Миколаївській області.

«В міліцію Веселинівського району зателефонував громадянин, який повідомив, що він збирається знищити стратегічні об'єкти. Невідомий пояснив причину свого ймовірного вчинку - незгода з підвищенням тарифів на комунальні послуги», - йдеться в повідомленні.
 
За словами аноніма, першим об'єктом буде Широколанівська газопостачальна станція.
 
Правоохоронними органами вжито комплекс заходів для забезпечення безпеки в районі можливого місця вибуху, встановлюється особа, від якого надійшла інформація.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з 1 травня для українців збільшилися тарифи на опалення і гарячу воду. У Нацкомісії порахували, що зростання ціни теплоносія очікується в середньому на 72%.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
03 Травня 2015 p. 17:52
Треба дивитися в корінь: не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші. Перерахуйте квартплату у доларах або євро по реальному сьогоднішньому курсу і ви побачите, що ніякого зростання тарифів немає: приблизно таку суму ви платили за комуналку рік, два , три , і т.д. тому. Знецінення грошей -- це не що інше, як тихий грабунок людей владою, оскільки українських грошей влада може надрукувати скільки завгодно.