ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГРева не виключає нового підвищення "мінімалки" вже в наступному році

Рева не виключає нового підвищення "мінімалки" вже в наступному році

Вже в 2018-2019 роках вона може бути знову підвищено з урахуванням негативних наслідків.

Уряд України взяв на себе зобов'язання перед Міжнародним валютним фондом (МВФ) не підвищувати мінімальну зарплату тільки в 2017 році, вже в 2018-2019 роках вона може бути знову підвищено з урахуванням негативних наслідків.

Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" заявив голова міністерства Андрій Рева.

"Ми показали, що не можемо брати на себе зобов'язання не підвищувати. Тобто, вдвічі більше не будемо збільшувати, це можна зробити одноразово. Але на перспективу ми відстояли право переглядати показник", - сказав Рева.

Він також запевнив, що підвищення, якщо воно відбудеться, не буде мати негативного ефекту.

Як повідомлялося раніше, Міністерство соціальної політики пропонує підвищити мінімальний страховий стаж для українців.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
12 Травня 2017 p. 22:08
Підвищення зарплат і пенсій лише прискориює знецінення гривні. Хто виграє і хто програє, якщо зарплати і пенсії підвищують у 2 рази, а ціни і тарифи зростають у 5 разів? Виграє, однозначно, друкар грошових знаків, тобто влада, а громадяни, відповідно, програють. -------------------------------- Навіть одночасне підвищення зарплат і цін в одну й ту саму кількість разів знецінює ваші гроші, які вже є у вашому гаманці, у ту саму кількість разів. Практично це означає , що ви зможете купити у ту саму кількість разів менше товарів і послуг, ніж до знецінення. А хто вас обікрав, не залізаючи до вашої кишені, здогадайтесь тепер самі. -------------------------------------------------------------------------------------------------- У нормальних країнах знецінення національних грошей вважається порушенням, за яке уряд може бути притягнутим до відповідальності.