ГоловнаКоментаріТарифи ЖКГРозенко:Уряд не дозволить підприємствам теплокомуненерго обдирати українців, виставляючи їм космічні ціни за опалення

Розенко:Уряд не дозволить підприємствам теплокомуненерго обдирати українців, виставляючи їм космічні ціни за опалення

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко наполягає на необхідності у найкоротші терміни встановити лічильники обліку теплової енергії у кожному будинку.
Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко наполягає на необхідності у найкоротші терміни встановити лічильники обліку теплової енергії у кожному будинку, про це він сказав вчора в інтерв’ю журналістам.
 
«Лічильники тепла мають бути встановлені у кожному будинку, а у перспективі – у кожній квартирі. Люди повинні розраховуватися за фактом надання послуг. Бо те, що ми побачили у платіжках за тепло за жовтень – це  шахрайство і бандитизм. Всі чудово побачили це по ситуації, зокрема в Києві, коли прийшли платіжки по лічильникам і без лічильників – у 2-2,5 рази вищі. Були також питання, що у будинках, де встановлені лічильники, підприємства теплокомуненерго все-одно рахували по нормативам, бо не ввели вчасно ці лічильники в експлуатацію. І в результаті по 800 будинках «Київенерго» на власний розсуд порахували вартість опалення за жовтень», - сказав Павло Розенко.
 
«Абсолютно чітко видно, кому вигідна ситуація з невстановленням лічильників у будинках», - наголосив він.
 
«Сьогодні, коли на засіданні Уряду доповідалася ситуація зі встановленням лічильників, ми побачили, що так  – за останній рік зроблено багато, але тим не менше 61% покриття будинків тепловими лічильниками – це абсолютно незадовільний результат. Це означає, що теплокомуненерго і місцеві органи влади саботують встановлення лічильників, щоб недобросовісні надавачі послуг займалися шахрайством», - зазначив Павло Розенко. 

«Уряд не буде спокійно спостерігати як надавачі послуг обдирають українців, виставляючи їм космічні суми», - підкреслив Віце-прем’єр-міністр. 

 
Коментарі (4)
Коля Пухов
03 Грудня 2016 p. 19:57
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші -- лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів.-----------------------------------------------------------------------------------------------------Тенденцію постійного знецінення українських національних грошей було закладено ще напочатку 1992 року. В 1992 році купонокарбованець прирівняли до радянського рубля і з 1992 року по 1996 рік купонокарбованець знецінився у сотні тисяч разів. У 1996 році купонокарбованець обміняли на гривню по курсу: сто тисяч купонокарбованців за одну гривню, і з 1996-го року до 2014-го року гривня знецінилась приблизно у 20 разів. А починаючи з 2014 року швидкість знецінення гривні значно зросла і зараз вже наздоганяє швидкість знецінення купонокарбованця .
Коля Пухов
03 Грудня 2016 p. 20:11
Щодо енергозбереження, то працівники, а в основному працівниці, державних бюджетних установ, часто на протязі усього робочого дня, микрохвильовками, електрочайниками та іншими потужними електроприладами спалюють державну електроенергію. Крім того, біля кожної такої працівниці стоїть потужний електрообігрівач. За моїми спостереженнями, державні бюджетні установи спалюють більше електроенергії, ніж побутові споживачі. Адже держава розрахується за будь-яку кількість даремно спаленої електроенергії. -----------------------------------------------------А тепер уявіть, що буде, якщо дома у цих держпрацівниць поставлять індивідуальні газові лічильники: вони за для економії газу і усю їжу для своєї сім"ї будуть готувати на роботі. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Крім того, не зайве зауважити, що працівники держустанов складають переважну більшість офіційно зайнятого населення України , а також те, що вони не виробляють ні матеріальних, ні духовних речей.
Коля Пухов
12 Грудня 2016 p. 21:04
Субсидія на опалення хороша, а на гарячу та холодну воду - мізерна. Чому споживач не має права відняти частину з субсидії на опалення і додати цю частину до субсидії на гарячу воду ? Тим більше, що ці послуги надає одне й те саме ТОВ "Євро-реконструкція" від "Київенерго"?
Коля Пухов
14 Грудня 2016 p. 22:36
Невже на платіжках не можна відвести достатньо місця спеціально для касового відбитку? Щоб відбиток не накладався на інший текст або рекламу? Чомусь із касовим відбитком у Ощадбанку завжди проблема: або його ставлять на окремому сіренькому папіросному папірці із дірочками майже нерозбірливо, або на квитанції поверх інших записів та нарахувань, - тоді вже нерозбірливими стають також і ці записи.