ГлавнаяКомментарииТарифы ЖКХРозенко:Правительство не позволит предприятиям теплокоммунэнерго обдирать украинцев, выставляя им космические цены за отопление

Розенко:Правительство не позволит предприятиям теплокоммунэнерго обдирать украинцев, выставляя им космические цены за отопление

Вице-премьер-министр Украины Павел Розенко настаивает на необходимости в кратчайшие сроки установить счетчики учета тепловой энергии в каждом доме.
Вице-премьер-министр Украины Павел Розенко настаивает на необходимости в кратчайшие сроки установить счетчики учета тепловой энергии в каждом доме, об этом он сказал вчера в интервью журналистам.
 
«Счетчики тепла должны быть установлены в каждом доме, а в перспективе – в каждой квартире. Люди должны рассчитываться по факту предоставления услуг. Ибо то, что мы увидели в платежках за тепло за октябрь – это мошенничество и бандитизм. Все прекрасно увидели это по ситуации, в частности в Киеве, когда пришли платежки по счетчикам и без счетчиков – в 2-2,5 раза выше. Были также вопросы, что в домах, где установлены счетчики, предприятия теплокоммунэнерго все равно считали по нормативам, потому что не ввели вовремя эти счетчики в эксплуатацию. И в результате по 800 домах «Киевэнерго» на собственное усмотрение посчитали стоимость отопления за октябрь», - сказал Павел Розенко.
 
«Абсолютно четко видно, кому выгодна ситуация с неустановлением счетчиков в домах», - подчеркнул он.
 
«Сегодня, когда на заседании Правительства докладывалась ситуация с установкой счетчиков, мы увидели, что так – за последний год сделано много, но тем не менее 61% покрытия домов тепловыми счетчиками – это совершенно неудовлетворительный результат. Это означает, что теплокоммунэнерго и местные органы власти саботируют установку счетчиков, чтобы недобросовестные поставщики услуг занимались мошенничеством», - отметил Павел Розенко. 
 
«Правительство не будет спокойно наблюдать как поставщики услуг обдирают украинцев, выставляя им космические суммы», - подчеркнул Вице-премьер-министр.
 
Комментарии (4)
Коля Пухов
03 декабря 2016 г. 19:57
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші -- лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів.-----------------------------------------------------------------------------------------------------Тенденцію постійного знецінення українських національних грошей було закладено ще напочатку 1992 року. В 1992 році купонокарбованець прирівняли до радянського рубля і з 1992 року по 1996 рік купонокарбованець знецінився у сотні тисяч разів. У 1996 році купонокарбованець обміняли на гривню по курсу: сто тисяч купонокарбованців за одну гривню, і з 1996-го року до 2014-го року гривня знецінилась приблизно у 20 разів. А починаючи з 2014 року швидкість знецінення гривні значно зросла і зараз вже наздоганяє швидкість знецінення купонокарбованця .
Коля Пухов
03 декабря 2016 г. 20:11
Щодо енергозбереження, то працівники, а в основному працівниці, державних бюджетних установ, часто на протязі усього робочого дня, микрохвильовками, електрочайниками та іншими потужними електроприладами спалюють державну електроенергію. Крім того, біля кожної такої працівниці стоїть потужний електрообігрівач. За моїми спостереженнями, державні бюджетні установи спалюють більше електроенергії, ніж побутові споживачі. Адже держава розрахується за будь-яку кількість даремно спаленої електроенергії. -----------------------------------------------------А тепер уявіть, що буде, якщо дома у цих держпрацівниць поставлять індивідуальні газові лічильники: вони за для економії газу і усю їжу для своєї сім"ї будуть готувати на роботі. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Крім того, не зайве зауважити, що працівники держустанов складають переважну більшість офіційно зайнятого населення України , а також те, що вони не виробляють ні матеріальних, ні духовних речей.
Коля Пухов
12 декабря 2016 г. 21:04
Субсидія на опалення хороша, а на гарячу та холодну воду - мізерна. Чому споживач не має права відняти частину з субсидії на опалення і додати цю частину до субсидії на гарячу воду ? Тим більше, що ці послуги надає одне й те саме ТОВ "Євро-реконструкція" від "Київенерго"?
Коля Пухов
14 декабря 2016 г. 22:36
Невже на платіжках не можна відвести достатньо місця спеціально для касового відбитку? Щоб відбиток не накладався на інший текст або рекламу? Чомусь із касовим відбитком у Ощадбанку завжди проблема: або його ставлять на окремому сіренькому папіросному папірці із дірочками майже нерозбірливо, або на квитанції поверх інших записів та нарахувань, - тоді вже нерозбірливими стають також і ці записи.