ГоловнаНовини ЖКГТранспортШвидкісна залізниця завойовує прихильників

Швидкісна залізниця завойовує прихильників

Із моменту запровадження в Україні швидкісних поїздів категорії Інтерсіті+, послугою перевезення ними скористалися мільйони пасажирів. Зокрема, найбільш популярним маршрутом залишається Київ-Харків.

Послугами електропоїздів категорії Інтерсіті+ від часу запровадження швидкісного руху в Україні скористалося близько 2,5 млн пасажирів. Із них 16% придбали квитки через мережу Інтернет. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного  транспорту.
 
Зокрема, найбільш популярними напрямками залишаються швидкісні поїзди, які курсують між Києвом і Харковом. Ними скористалося близько 966 тис. пасажирів.

Квитки в Інтерсіті+, що з’єднує Київ і Донецьк, придбали понад 573 тис. пасажирів. Швидкісним поїздом Київ-Запоріжжя (через Дніпропетровськ) скористалися близько 456 тис. пасажирів, а маршрутом Київ-Львів проїхали понад 234 тис. пасажирів.

Попитом користувався і швидкісний поїзд, який у літній період курсував за маршрутом Дніпропетровськ-Сімферополь, та поїзди, які з’єднують столицю Криму з Харковом і Донецьком. На ці маршрути вже реалізовано понад 238 тис. квитків.

Окрім того, кожен сьомий пасажир придбав квиток на Інтерсіті+ через Інтернет.

Нагадаємо, швидкісні поїзди категорії Інтерсіті+ почали курсувати Україною 27 травня 2012 року, зв’язавши Київ із Харковом і Львовом.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, пасажири залізниці все більше довіряють електронному квитку. У жовтні збільшилася кількість поїздів, на які можна здійснювати посадку із таким квитком.

 
Коментарі (0)