ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГСпоживачі, що скористалися пропозиціями від «Нафтогазу», купуватимуть газ за новою ціною

Споживачі, що скористалися пропозиціями від «Нафтогазу», купуватимуть газ за новою ціною

НАК "Нафтогаз України" повідомило, що споживачі які раніше скористалися акційними чи оптовими пропозиціями від "Нафтогазу", тепер купуватимуть газ за новою зниженою ціною 4,65 грн за тис. кубометрів
НАК "Нафтогаз України" повідомило, що споживачі які раніше скористалися акційними чи оптовими пропозиціями від "Нафтогазу", тепер купуватимуть газ за новою зниженою ціною 4,65 грн за тис. кубометрів. 
 
Зауважимо, що ціна вказана без врахування ПДВ, націнки газзбутів та витрат на транспортування газу магістральними і розподільними трубопроводами.
 
Газ за оптовою ціною 4,65 грн за кубометр діятиме для всіх споживачів. Ті, хто раніше обрав квартальну гарантовану ("страхову") ціну на газ за пропозицією уряду чи придбав "Газовий запас" від НАК "Нафтогаз України" отримають автоматичний перерахунок.
 
"Нова, знижена ціна газу застосовуватиметься автоматично для побутових споживачів, незалежно від того, яку ціну споживач обрав раніше – квартальну чи щомісячну. Побутовим споживачам не потрібно нікуди звертатися чи оформлювати будь-які документи.
 
Таким чином, оптова ціна 4,65 грн за кубометр діятиме замість квартальної гарантованої ціни, яка пропонувалася споживачам на період з січня по квітень 2020 року, а також замість раніше затвердженої місячної ціни на січень - 5,5 грн за кубометр.
 
Споживачі, які раніше придбали газ на умовах пропозиції "Газовий запас" від "Нафтогазу", також можуть сплачувати поставки за зниженою ціною. 
 

Невикористаний залишок коштів буде повернутий на рахунки споживачів в кінці опалювального сезону. 

 
Коментарі (0)