ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУ Дніпропетровську відключили газ на кілька днів

У Дніпропетровську відключили газ на кілька днів

Жителів Дніпропетровська попереджують про припинення газопостачання. Причинами відключення газу в місті є проведення ремонтів, планових робіт та встановлення лічильників.

У Дніпропетровську від сьогодні відключили газопостачання десяткам будинків на вулицях міста. Однак, це пов’язано з проведенням планового технічного огляду систем,  встановленням лічильників та ремонтними роботами. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Дніпрогаз».

Під час виконання робіт газопостачання у домоволодіннях буде тимчасово призупинено. Відновлення газопостачання буде здійснено за відсутності порушень в роботі газового обладнання, димових і вентиляційних каналів.

Крім цього, наголошується, що газопостачання споживачам буде відновлено за присутності користувача газу в помешканні.

Детальний список адрес, за якими буде припинено газопостачання можна подивитися тут.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, незважаючи на низький рівень розрахунків газорозподільчих та газопостачальних підприємств з НАК «Нафтогаз України», все ж послабила боргові зобов’язання таких підприємств. Однак, заради стабільного та надійного функціонування газорозподільчих мереж та необхідності фінансового забезпечення заходів передбачених Правилами безпеки систем газопостачання регулятор вносить до розрахунку нормативу розподілу коштів гарантованих постачальників природного газу мінімально необхідні витрати газорозподільних підприємств.

 
Коментарі (0)