ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові змінять «імідж» громадського транспорту

У Львові змінять «імідж» громадського транспорту

У Львові планують змінити зовнішній вигляд громадського транспорту. Місцева влада вважає, що приведення громадського транспорту до єдиного стандарту, допоможе перетворити автобуси та інші транспортні засоби на впізнаваний символ міста.

У Львові планують змінити зовнішній вигляд громадського транспорту міста. До участі у конкурсі, який триває до 20 червня, на оформлення транспортних засобів закликають всіх охочих. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Впорядкування зовнішнього вигляду громадського пасажирського транспорту є одним з кроків підвищення якості пасажирського транспорту. Кожен охочий може зобразити та обгрунтувати своє бачення того, як має виглядати львівський громадський транспорт у майбутньому (йдеться про зовнішнє кольорове оформлення трамваїв, тролейбусів та автобусів). Єдиний стандарт кольорової схеми оформлення кузова пасажирського транспорту має стати однією з впізнаваних рис міста», - йдеться у повідомленні.

Відтак, у місті запропонують єдиний стандарт до вигляду та моделі транспортного засобу. У міськраді зазначають, ще це може стати впізнаваним символом Львова.

«Пропонується поступовий перехід на єдиний стандарт, що торкнеться в першу чергу закупівлі нових транспортних одиниць, оформлення одиниць транспорту, що повертаються з капітального ремонту та таких, що переоформлюються під час демонтажу реклами», - зазначають у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, голова Луганської ОДА хоче заборонити транспортне сполучення з територіями, окупованими терористами. В такому випадку потрапити туди можна буде тільки пішоходам.

 
Коментарі (0)