ГоловнаНовини ЖКГПолітикаУкраїна чекає миру після зустрічі в Мінську

Україна чекає миру після зустрічі в Мінську

Україна та світ надіються на сьогоднішню зустріч у Мінську як на початок деескалації збройного конфлікту на сході України. На зустрічі присутні представники України, Франції, Росії, Німеччини та Білорусі.

Сьогодні світ очікує на мирне врегулювання конфлікту на сході України. І початок деескалації конфлікту пов’язують саме з сьогоднішньою зустріччю «нормандської четвірки» у Мінську. Про це заявив Президент України Петро Порошенко, під час короткої зустрічі з Президентом Білорусії Олександром Лукашенко, передає прес-служба Глави держави.

«Сьогодні мирний процес в Україні всі пов’язують з Мінськом, і я сподіваюся, що й сьогоднішня зустріч відповідатиме найкращим очікуванням», - наголосив пан Порошенко.

В свою чергу, Олександр Лукашенко наголосив, що Білорусія виконала всі свої зобов’язання та продовжує робити все можливе для відновлення миру в Україні.

«Це дорогого коштує, і ми робитимемо все, щоб в Україні був мир та спокій», - сказав пан Лукашенко.

На сьогоднішній зустрічі у Мінську також присутні Президент Російської Федерації Володимир Путін, Канцлер Німеччини Ангела Меркель та Президент Франції Франсуа Олланд.

Нагадаємо, сьогодні у Луганській області не припиняються обстріли населених пунктів регіону. У селах та містах зруйновані житлові квартали. Пошкоджено системи життєзабезпечення.

 
Коментарі (0)