ГоловнаПублікаціїПолітикаУкраїнці визначилися з новим керманичем Мінрегіону - опитування

Українці визначилися з новим керманичем Мінрегіону - опитування

Доки парламентарі думають над тим, хто сяде у крісло глави Мінрегіону, більшість українців уже там бачать правознавця Тетяну Монтян, або ж взагалі нікого.

Нагадаємо, 26 жовтня 2014 року в Україні пройшли позачергові парламентські вибори. За данними Центральної виборчої комісії, найбільшу кількість голосів набрали партії «Народний фронт» Арсенія Яценюка, «Блок Петра Порошенко», «Самопоміч» Андрія Садового,  «Опозиційний блок», Радикальна партія Олега Ляшка та партія «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

Наразі політики мізкують над створенням коаліції, як розвиватиметься політична ситуація в країні у подальшому та за ким залишаться крісла Міністрів.

Зауважимо, зміни чекають і Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Доки, панує невизначеність серед парламентаріїв, «Україна Комунальна» вирішила поцікавитися у своїх читачів, а кого б вони хотіли бачити керманичем Мінрегіону.

Опитування з відповідним заголовним питанням проходило на шпальтах інформаційного агентства у період з 10 по 17 листопада ц.р.

За його результатами виявилося, що більшість респондентів – 50% - у кріслі глави Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ бачать правознавця, адвоката та громадського активіста Тетяну Монтян, яка цьогоріч балотувалася в депутати Верховної Ради по 212-му виборчому округу (Дарницький район Києва) і посіла друге місце з 19,69% голосів. Водночас 12% опитаних – не проти, аби на цій посаді залишився Володимир Гройсман, котрий був призначений главою Мінрегіону постановою Верховної Ради №4305 від 27 лютого поточного року; 10% - віддали свої голоси за Олексія Кучеренка, котрий також вже займав відповідну посаду, однак з 2007 по 2010 роки; 6% - гадають, що главою Мінрегіону має бути інший кандидат та 18% опитаних переконані, що у новому парламенті немає гідного цієї посади.

 
Коментарі (0)