ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняУряд планує значно збільшити інвестування будівництва

Уряд планує значно збільшити інвестування будівництва

Уряд розраховує, що у 2013 році обсяг капітальних інвестицій у будівництво становитиме близько 300 млрд грн

 

Про це сьогодні заявив Прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів, повідомляють у прес-службі уряду.

«Уряд розраховує, що у 2013 році обсяг капітальних інвестицій складе близько 300 мільярдів гривень. З них будівельні роботи за рахунок усіх джерел фінансування – до100 мільярдів гривень. Буквально 2 роки тому ми тільки мріяли про такі обсяги і навіть не було робочих колективів, здатних такі обсяги підняти», -  заявив Микола Азаров.

За словами Прем'єра, у поточному року завершиться будівництво першої черги мостового переходу через Дніпро у Запоріжжі, а наступного будуватиметься друга черга цієї автомагістралі. Крім того, у 2013 році будуть збудовані: об'їздна дорога навколо Дніпропетровська, автооб'їзд Севастополя, траса першої категорії Луганськ - Донецьк, контейнерний термінал на Карантинному молу Одеського міського торговельного порту, подільський мостовий перехід через Дніпро в Києві, Бескидський тунель у Львівській області та багато інших масштабних об'єктів.

 

 
Коментарі (0)