ГоловнаГоловнеГазопостачанняLNG-термінал залишили без іміджу

LNG-термінал залишили без іміджу

Держагентство з інвестицій та управління національними проектами відмовилося від послуг американської компанії APCO Worldwide Inc. у покращенні іміджу проекту LNG-терміналу

Причиною відмови у співпраці, стала відсутність подальшої потреби у консультуванні та допомоги по покращенню іміджу і надання потенційним інвесторам інформації про умови здійснення будівництва терміналу.

Як повідомляла «Україна Комунальна», нещодавно Держінвестпроект оголосив про намір залучити компанію APCO Worldwide, аби остання посприяла у налагодженні контаків з потенційними інвесторами, та покращила імідж проекту після скандалу навколо підписанння угоди з іспанською компанією Gas Natural Fenosa. Попередньо оголошувалось, що за послуги американських PR-технологів Держінвестпроект заплатить 330 тис. дол.

Нещодвано новопризначений Міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький заявив, що налаштований довести проект по будівництву LNG-терміналу до логічного завершення. Він також повідомив, що має намір «зробити перезавантаження» даного проекту та налагодити співпрацю з Держівестпроектом.

За матеріалами: Українська Правда

 
Коментарі (0)