ГоловнаНовини ЖКГПодіїМіністр економіки подав у відставку через корупцію

Міністр економіки подав у відставку через корупцію

Мінекономіки залишиться без очільника - Айварас Абромавичус подав у відставку з посади Міністра економіки. За його словами, він з командою готовий іти з відомства негайно. Таке рішення він прокоментував небажанням прикривати корупцію.

Міністр економіки Айварас Абромавичус подав у відставку з посади очільника відомства. Про це чиновник заявив сьогодні журналістам.
При цьому, чиновник наголосив, що готовий іти негайно.

«Ми з командою готові йти негайно. Я прошу Раду проголосувати за відставку вже завтра», – сказав він.

Причиною звільнення, за словами поки що Міністра є конфлікт із заступником керівника парламентської фракції. При цьому, пан Абромавичус підкреслив, що не бажає прикривати відверту корупцію в Україні на міжнародній політичній арені.

«У мене і моєї команди немає бажання бути ширмою для відвертої корупції або підконтрольними маріонетками для тих, хто хоче в стилі старої влади встановити контроль над державними грошима. Я не хочу їздити в Давос, розповідати їм про наші успіхи, в той час як за нашою спиною вирішуються якісь питання в інтересах окремих людей», – резюмував він.

Нагадаємо, що 11 грудня 2015 року Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський подав у відставку. За словами посадовця, він повернеться до ведення бізнесу та залишиться в Україні. Адже, як зазначив він, заробітна плата у відомстві занадто низька для того, щоб запрошувати професіоналів до співпраці.

 
Коментарі (0)