ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНа Дніпропетровщині державного газу «вкрали» на мільйони

На Дніпропетровщині державного газу «вкрали» на мільйони

«Нелегальні» підключення до газової мережі на Дніпропетровщині за минулий рік «обікрали» державу майже на 6 млн грн. Загалом, в регіоні було виявлено більше тисячі незаконних підключень.

У Дніпропетровській області виявили 1085  випадків незаконного підключення до газової мережі, що завдало збитків державі на суму 5,9 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Дніпропетровськгаз».

Найчастіше, незаконно до газової мережі підключаються ті споживачі, які мають велику заборгованість.

«За виявленими фактами втручання складаються акти, відбувається відключення нелегальних споживачів, з яких стягують заподіяні державі збитки. Розрахунок суми збитків відбувається згідно з чинним законодавством індивідуально для кожного окремого випадку і залежить від кількості прописаних у приміщенні людей, кількості підключених газових приладів, розміру опалювальної площі, дати останнього контрольного зняття показань лічильника», - зазначили в компанії.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, комунальники Одеси зайво отримали від держави більше 10 млн грн. на погашення різниці в тарифах через неправильно проведені розрахунки. Окрім того, працівникам було зайво виплачено заробітну плату.

 
Коментарі (0)