ГоловнаКоментаріГазопостачанняНа «Нафтогаз» вчинили озброєний напад

На «Нафтогаз» вчинили озброєний напад

Озброєні молодики увірвалися в приміщення компанії «Нафтогазу». Вони викрали сейфи, в яких знаходилися документи підприємства. Співробітники компанії просять повернути їм вкрадене.

На приміщення компанії «Нафтогаз» напали невідомі. У них при собі була зброя. Про це повідомляють «Україні Комунальній» у прес-службі підприємства.

«У ніч з 24 на 25 лютого 2014 року невідомими особами було вчинено збройний напад на приміщення Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», розташоване за адресою: вул. Івана Гонти, 3А. Зокрема, було викрадено сейфи з документами кадрової служби Компанії та архівні документи з питань основної діяльності», – йдеться в повідомленні прес-служби. 
 
 
«Згідно з законодавством України трудова книжка працівника є єдиним документом, який підтверджує загальний трудовий стаж працівника. Адміністрація та профспілковий комітет Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» звертається до всіх громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію щодо місця знаходження викрадених документів Компанії», – зазначають в «Нафтогазі».
 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Нафтогаз України» заплатив російському «Газпрому» 1,68 млрд долл.из 3,3 млрд дол. боргу за поставлений у 2013 році та січні 2014 року природний газ.
 
Коментарі (0)