ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНафтогаз квапить тепловиків з підписанням додаткових угод на постачання газу

Нафтогаз квапить тепловиків з підписанням додаткових угод на постачання газу

Вже надали усі необхідні документи та отримали номінації Київенерго ПАТ ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6, Хмельницьктеплокомуненерго, Вінницяміськтеплоенерго КП ВМР, ТОВ Рівнетеплоенерго, Білоцерківтепломережа КП, КП БМРКО Броваритепловодоенергія та ряд ОСББ
У зв’язку з продовженням Урядом дії Положення про покладення спеціальних обов'язків на 2 місяці, а також із завершенням поточних контрактів на постачання газу 31 березня 2018 року, НАК «Нафтогаз України» закликає контрагентів прискорити підписання  додаткових угод на постачання газу, повідомляє прес-служба компанії.
 
Станом на ранок 3 квітня 82 компанії підписали додаткові договори на продовження постачання газу. Нафтогаз вдячний контрагентам, представники яких доставили підписані додаткові договори до офісу компанії. Нафтогаз закликає своїх контрагентів не зволікати з підписання документів, необхідних для отримання номінацій на газ.

Вже надали усі необхідні документи та отримали номінації Київенерго ПАТ ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6, Хмельницьктеплокомуненерго, Вінницяміськтеплоенерго КП ВМР, ТОВ Рівнетеплоенерго, Білоцерківтепломережа КП, КП БМРКО Броваритепловодоенергія, інші теплокомуненерго та ряд ОСББ. 

 
Коментарі (0)