ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНові «зелені» тарифи сьогодні набирають чинності

Нові «зелені» тарифи сьогодні набирають чинності

З сьогоднішнього дня в Україні набирають чинності «зелені» тарифи на електроенергію для приватних домогосподарств. Відповідна Постанова НКРЕКП оприлюднена на сторінках «Офіційного вісника України».

Сьогодні вступають в дію «зелені» тарифи на електроенергію для приватних домогосподарств. Відповідна Постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.09.2015 № 2505 «Про встановлення «зелених»тарифів на електричну енергію для приватних домогосподарств» сьогодні офіційно оприлюднено в «Офіційному віснику України» за № 88, ст. 2958.

Документ набирає чинності з дня офіційної публікації. Постанова зареєстрована у Міністерстві юстиції України 19.10.2015 за № 1267/27712

«Постанова встановлює «зелені» тарифи на електричну енергію для приватних домогосподарств, які виробляють електричну енергію з енергії сонячного випромінювання об'єктами електроенергетики, вмонтованими на дахах і фасадах приватних домогосподарств (будинків, будівель та споруд), величина встановленої потужності яких не перевищує 30 кВт», - зазначається в повідомленні НКРЕКП.

В той же час, втрачає чинність постанова НКРЕКП від 20.07.2015 № 2046 «Про встановлення «зеленого» тарифу для приватних домогосподарств».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, парламентарям подали на розгляд законопроект, який має удосконалити механізм стимулювання виробництва електроенергії з альтернативних джерел. Для цього пропонується внести зміни до деяких Законів України.

 
Коментарі (0)