ГоловнаНовини ЖКГПодіїПід Мінрегіоном мітингувальники протестували проти корупції в міністерстві та ДАБІ

Під Мінрегіоном мітингувальники протестували проти корупції в міністерстві та ДАБІ

Мітингувальники вийшли під Мінрегіон з плакатами: “Міністр Чернишов відповідає за все: за призначення корупціонерів, за видані незаконно дозволи, за провалену реформу ДАБІ, за десятки незаконних забудов”
Громадська організація та небайдужі кияни вчора вийшли на акцію протесту під стіни Міністерства розвитку громад та територій України. За їхніми словами, вони мітингують проти бездіяльності голови його Олексія Чернишова та “злочинної корупційної схеми роботи ДАБІ”.
 
Мітингувальники вийшли під Мінрегіон з плакатами: “Міністр Чернишов відповідає за все: за призначення корупціонерів, за видані незаконно дозволи, за провалену реформу ДАБІ, за десятки незаконних забудов”; “Геть корупціонерів Мінрегіону”; “Звільніть корупціонерку Король - не плямуйте себе схемами”; “Зупиніть видачу незаконних дозволів та сертифікатів”; “Чернишов - досить руйнувати будівельну галузь!” тощо.
 
Кияни переконані, що особисто міністр і “кришує” будівельну мафію України, збираючи чорну касу хабарів та видачу Дозволів і Сертифікатів на будівельні об’єкти.
 
“Через свою помічницю Еллу Ніколаєнко міністр організував схему набуття неправомірної вигоди за участі посадових осіб ДАБІ, яких призначили за протекцією профільного Комітету ВР і особистим рекомендаціям Олени Шуляк, яка взяла відповідальність реформ на себе. Наші вимоги більш ніж серйозні та містять стратегічні цілі”, - впевнені учасники акції протесту.
 

Кияни також вимагали негайного наведення ладу в сфері містобудування на законодавчому рівні та звільнення Ірини Король, яка є фігуранткою кримінальної справи, а також - всіх новопризначених посадовців “самопроголошених Кабміном” структур Державної інспекції містобудування та Державної сервісної служби. 

 
Коментарі (0)