ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Києві обстріляли техніку комунальників

У Києві обстріляли техніку комунальників

У столиці на спеціальну техніку комунальних служб невідомі здійснили напад із вогнепальною зброєю. Зокрема, транспорту пошкодили колесо.

У Дніпровському районі Києва сьогодні невідомі здійснили постріл у спецтехніку комунальних служб міста. Про це інформує прес-службі Головного управління Національної поліції у м. Києві.

Пригода сталася, коли працівники посипали дороги піщано-соляною сумішшю. За попередньою версією, невідомі використали пістолет.

«До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи з автомобіля здійснили постріл із пристрою, схожого на пістолет, по колесу комунальної машини, яка здійснювала посипання дороги піщано-соляною сумішшю», - зазначається в повідомленні.

Зловмисники з місця події зникли. На даний час правоохоронці проводять заходи щодо встановлення та затримання осіб, які здійснили правопорушення.

Втім, чим така реакція нападників була викликана - невідомо.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Донецькій області керівників одного з комунальних підприємств спіймали на розтраті держкоштів. Зокрема, комунальники завищили вартість проведення ремонтних робіт та «відмивали» гроші через низку фіктивних структур.

 
Коментарі (0)