ГоловнаНовини ЖКГПодіїУ разі введення локдауну 120 тисяч підприємців отримають компенсацію - Д. Шмигаль

У разі введення локдауну 120 тисяч підприємців отримають компенсацію - Д. Шмигаль

Підприємства, які зупиняють роботу у разі впровадження жорсткого карантину отримають компенсацію виплат на сплату ЄСВ на найманих працівників
При впроваджені жорсткого карантину компенсацію виплат на сплату ЄСВ на найманих працівників отримають 120 тисяч підприємців. Про це на засіданні Кабінету Міністрів розповів прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, повідомляє пресслужба Кабміну.
 
“Підприємства, які зупиняють роботу у разі впровадження жорсткого карантину отримають компенсацію виплат на сплату ЄСВ на найманих працівників. Для 120 тисяч юридичних осіб буде закладено майже півтора мільярда гривень для таких цілей. Крім того, від сплати податків і зборів, включно з ЄСВ, на час таких карантинних обмежень, будуть звільнені майже 200 тисяч фізичних осіб-підприємців першої групи”, — зазначив глава Уряду.
 
Шмигаль наголосив, що Президент і Уряд очікують, що Парламентарі підтримають дані ініціативи.
 
Також, у разі запровадження посилених заходів карантину, працівники та ФОПи зможуть отримати матеріальну допомогу в розмірі 8 тисяч гривень. 
 

“У цих програмах підтримки пропонується допомога фізичним особам підприємцям та найманим працівникам, чия сфера діяльності може потрапити під закриття через карантинні обмеження. Працівники та ФОПи зможуть отримати матеріальну допомогу в розмірі 8 тисяч гривень. За нашими розрахунками програмою, у випадку посилення карантину, зможуть скористатися понад мільйон українців. Загальний обсяг за цим напрямком становити близько 10 мільярдів гривень. 

 
Коментарі (0)