ГоловнаНовини ЖКГПодії"Укрпошта" розробила процедури з роботи без світла та зв'язку

"Укрпошта" розробила процедури з роботи без світла та зв'язку

"Укрпошта" вміла працювати без електрики та комп'ютерів, коли це ще не було мейнстрімом. Тому повертається до деяких процедур за умов відсутності електрики
АТ "Укрпошта" розробила процедури з роботи без світла та зв'язку, про це повідомила пресслужба компанії.
 
"Укрпошта" вміла працювати без електрики та комп'ютерів, коли це ще не було мейнстрімом. Тому ми повертаємося до деяких процедур за умов відсутності електрики... і не плануємо припиняти роботу. Ми розробили всі необхідні процедури, які дадуть нам змогу працювати в умовах відсутності електрики та зв'язку", - про це розповів гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський.
 
Компанія може надавати основні послуги: оплату комунальних платежів за фіксованим тарифом, здійснювати видачу пенсій та соцвиплат, оформляти всі види відправлень, оформляти передоплату на друковані видання та здійснювати продаж товарів першої необхідності.
 
Крім того, компанія вже використовує генератори, отримала низку терміналів Starlink та закупила першу партію з 5 тис. ліхтарів для роботи без електрики й продовжуватиме закупівлі за потребою.
 

"Укрпошта" продовжуватиме виплачувати грошові перекази, але у разі відключення електрики обмежиться сумами до 5 тис. грн – відповідно до банківських вимог. 

 
Коментарі (0)