ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняВолинь заощадила тисячі кубометрів палива

Волинь заощадила тисячі кубометрів палива

У Волинській області реалізуються різні механізми для максимальної економії газу. Як результат, за два останні місяці області вдалося заощадити 500 тис. куб. м «блакитного» палива.

Впродовж двох останніх місяців Волині вдалося зекономити 500 тис. куб. м «блакитного» палива. Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

«На Волині за серпень та вересень зекономлено 500 тис. куб метрів газу» - йдеться в повідомленні.

При цьому зауважується, що нежитловий фонд регіону готовий на 100% до опалювального періоду, завершуються необхідні роботи у житлових будинках, котельнях, мережах водо- та теплопостачання.

Також підкреслюється, що область поставила собі чітке завдання – до кінця наступного року повністю відмовитися від споживання газу у бюджетній сфері. А в перспективі – і цілком нівелювати роль цього палива, за прикладом європейських країн-сусідів.

«Волинь багата на торф, завершується будівництво шахти №10 «Нововолинська», чималі запаси дров. Тому такі плани доволі реалістичні» - пояснюється у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, держава зобов'язалася погасити заборгованість за житлово-комунальні послуги, в тому числі і за газ, яка на сьогодні утворилася у всіх регіонах країни. На ці цілі з державного бюджету буде виділено 7,3 млрд грн.

 
Коментарі (0)