ГоловнаНовини ЖКГПодіїВР звільнила Олену Бабак з посади міністра розвитку громад і територій України

ВР звільнила Олену Бабак з посади міністра розвитку громад і територій України

Верховна Рада України ухвалила в цілому проект постанови №2767 про звільнення Альони Бабак з посади міністра розвитку громад та територій України.
Верховна Рада України ухвалила в цілому проект постанови №2767 про звільнення Альони Бабак з посади міністра розвитку громад та територій України. Відповідне рішення підтримали 266 народних депутатів України, повідомляє "Україна Комунальна".
 
Відповідно до подання Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, внесеного на розгляд до ВР 16 січня 2020 року, парламентарі проголосували за звільнення Альони Бабак з посади міністра розвитку громад та територій України.
 
"Зараз я пропоную проект постанови. Хочу пояснити ситуацію - наша колега Альона Бабак виявила бажання і написала заяву на звільнення з посади... Хочу їй подякувати за важку роботу, яка вона робила протягом цих 4 місяців", – сказав Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час обговорення проекту постанови.
 
За словами самої Бабак, заява написана нею особисто за власним бажанням.
 

Альона Бабак була депутатом Верховної Ради VIII скликання, членом фракції “Самопоміч”. До набуття депутатських повноважень обіймала посаду директора та співзасновника ТОВ «Інститут місцевого розвитку». 29 серпня 2019 року була призначена міністром розвитку громад і територій України. 

 
Коментарі (0)