ГлавнаяНовости ЖКХЖилье10 тисяч родин отримають фінансову допомогу за програмою єВідновлення

10 тисяч родин отримають фінансову допомогу за програмою єВідновлення

Найбільша кількість заяв про пошкоджене майно надійшла з Харківської, Київської, Миколаївської, Херсонської та Донецької областей.
За програмою єВідновлення 10 тисяч українських родин отримають фінансову допомогу на відбудову житла, пошкодженого через бойові дії. Загальна сума виплат — понад 836 млн гривень, які можна витрати на будівельні матеріали чи ремонтні послуги, повідомляє "Україна Комунальна".
 
Найбільша кількість заяв про пошкоджене майно надійшла з Харківської, Київської, Миколаївської, Херсонської та Донецької областей.
 
З травня власники домівок, які були пошкоджені через російську агресію, можуть подати заяву в Дії та отримати до 200 тисяч гривень на ремонт квартири чи будинку. Суму виплат визначає комісія місцевого самоврядування, а кошти можна витрати на будівельні матеріали чи послуги в магазинах або в компаніях-партнерах програми єВідновлення.
 
Окрім цього, з 1 серпня розпочався другий етап програми, за яким компенсацію можуть отримати власники зруйнованого майна.
 

Загалом українці вже подали 38 тисяч заяв у Дії на отримання фінансової допомоги на ремонт пошкодженого житла. А також 2159 заяв про компенсацію за зруйноване житло. 

 
Комментарии (0)