ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаЦентренерго: "Унаслідок масованої атаки знищено всю нашу генерацію"

Центренерго: "Унаслідок масованої атаки знищено всю нашу генерацію"

ПАТ "Центренерго" заявляє, що внаслідок атаки росіян 11 квітня було повністю зруйновано Трипільську теплоелектростанцію і таким чином компанія втратила 100% власної генерації
ПАТ "Центренерго" заявляє, що внаслідок атаки росіян 11 квітня було повністю зруйновано Трипільську теплоелектростанцію і таким чином компанія втратила 100% власної генерації, про це повідомила пресслужба "Центренерго", пише "Україна Комунальна".
 
"Унаслідок масованої атаки знищено всю нашу генерацію. Війська росії повністю зруйнували Трипільську ТЕС, що на Київщині. Добре, що всі наші, хто був під час обстрілів на зміні – живі", – йдеться в повідомленні.
 
Через влучання сталася масштабна пожежа в турбінному цеху. Зараз на підприємстві тривають роботи з локалізації вогню.
 
У компанії нагадують, що Трипільська ТЕС була найбільшим постачальником електроенергії у Київську, Черкаську та Житомирську області.
 
"Масштаби руйнувань жахливі. Грошима це не оцінити. Це для нас найбільший виклик за всю історію підприємства. Але я переконаний – ми з ним справимось", – заявив голова наглядової ради ПАТ "Центренерго" Андрій Гота.
 

Нагадаємо, вчора внаслідок масованої комбінованої атаки російськими ракетами та дронами були пошкоджені підстанції "Укренерго" та об’єкти генерації в Одеській, Харківській, Запорізькій, Львівській та Київській областях. 

 
Комментарии (0)