ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаДля сталого проходження опалювального сезону ДТЕК додатково законтрактував 30 ти. тонн вугілля

Для сталого проходження опалювального сезону ДТЕК додатково законтрактував 30 ти. тонн вугілля

У розпал опалювального сезону «ДТЕК Енерго» додатково законтрактував 30 тис. тонн імпортного вугілля. Про це повідомляється в пресрелізі енергохолдингу
У розпал опалювального сезону «ДТЕК Енерго» додатково законтрактував 30 тис. тонн імпортного вугілля. Про це повідомляється в пресрелізі енергохолдингу, пише "Україна Комунальна". 
 
«Таким чином, загальний обсяг імпортного палива, законтрактованого компанією на весь осінньо-зимовий період, зріс до 400 тис. тонн», - говориться в повідомлені. 
 
З них 268 тис. тонн уже доставлено в Україну, що дає змогу краще забезпечувати надійність теплової генерації та української енергосистеми, особливо в піки споживання електроенергії. 
 
«Зміцнюємо енергетичний фронт з двох сторін. З одного боку, максимізуємо видобуток на шахтах. Для нас це є пріоритетом. У січні ввели дві нові вугільні лави, у лютому плануємо ще три. З другого боку, накопичуємо додатковий запас міцності з імпортного палива. Уже доставили дві третіх від запланованого, поставки продовжуємо», - зазначив генеральний директор «ДТЕК Енерго» Ільдар Салєєв. 
 

Нагадаємо, з вересня минулого року і по сьогодні ДТЕК Енерго імпортував 226 тис. тонн енергетичного вугілля з Польщі. Це майже 2/3 від усього законтрактованого на період опалювального сезону обсягу імпортного палива, який нещодавно було збільшено до 367 тис. тонн. 

 
Комментарии (0)