ГлавнаяНовости ЖКХЖильеДля відновлення міста Маріуполь знадобиться 20 років

Для відновлення міста Маріуполь знадобиться 20 років

Для повного відновлення міста Маріуполь у Донецькій області знадобиться 20 років. Проте нагальний ремонт найнеобхідніших об'єктів можна буде провести за 2 роки
Для повного відновлення міста Маріуполь у Донецькій області знадобиться 20 років. Проте нагальний ремонт найнеобхідніших об'єктів можна буде провести за 2 роки, про це розповів мер міста Вадим Бойченко, пише "Україна Комунальна".
 
При відновленні Маріуполя фактично буде збудоване нове місто — із сучасною моделлю економіки. Після цього будуть ліквідовані всі наслідки російської окупації. Проте найнеобхідніші зміни відбудуться швидше.
 
"Якщо говорити про план Mariupol Reborn, то він складається із двох частин. «План швидких дій» передбачає 2 роки та 154 проєкти. Якщо говоримо про повне відродження міст до тієї чисельності населення, яка була до війни, то це 20 років. Наразі звернулися до європейських партнерів, які допоможуть нам визначити чіткі терміни та вартість", — розповів мер Вадим Бойченко.
 

Нагадаємо, у тимчасово захопленому Маріуполі загарбники оголосили про старт "інвентаризації". Планується, що вона торкнеться порожнього житла у місті, щоб згодом відібрати його. 

 
Комментарии (0)