ГлавнаяНовости ЖКХГазоснабжениеДоговір із Росією про транзит газу ніхто продовжувати не буде - Президент

Договір із Росією про транзит газу ніхто продовжувати не буде - Президент

Україна не буде продовжувати договір із Росією про транзит газу через свою територію, заявив президент України Володимир Зеленський
Україна не буде продовжувати договір із Росією про транзит газу через свою територію, заявив президент України Володимир Зеленський під час пресконференції у вівторок, 27 серпня, пише "Україна Комунальна". 
 
«Договір із Росією про транзит газу через українську територію ніхто продовжувати не буде. Тут ми поставили крапку. Щодо транзиту газу від інших компаній, якщо буде продовжуватись запит деяких наших європейських партнерів, ми будемо тоді розглядати інші питання. Про що говорив Путін в Азербайджані – мені невідомо. Невпевнений, що про транзит газу», – наголосив глава держави.
 
Нагадаємо, Росія та Україна мають намір продовжувати поставки трубопровідного газу до Європи попри на те, що поблизу ключового транскордонного транзитного пункту «Суджа» продовжуються бойові дії.
 

«Обидві сторони не мають наміру припиняти постачання газу через газовимірювальну станцію «Суджа» в Курській області Росії», - повідомили поінформовані джерела агентства, які побажали залишитися неназваними через конфіденційність інформації.  

 
Комментарии (0)