ГлавнаяКомментарииЭлектроэнергетикаД.Сахарук: "Ця зима буде складнішою, ніж та, яку ми вже пройшли"

Д.Сахарук: "Ця зима буде складнішою, ніж та, яку ми вже пройшли"

Протягом року ворог 271 раз влучив в енергетичні об’єкти України, чим наніс колосальних збитків енергосистемі країни, тому відновити усі необхідні потужності до початку опалювального сезону неможливо
За словами енергетиків, цієї зими знову можуть початися масові відключення світла, навіть за відсутності обстрілів, про це заявив виконавчий директор «ДТЕК» Дмитро Сахарук. 
 
«Ми виходили із зими з ситуацією, коли 75 відсотків всієї теплової генерації ТЕС, ТЕЦ були зруйновані, або суттєво пошкоджені, цього не було, коли ми заходили в зиму минулого року. Рівень підготовки і запасу до майбутньої зими значно менший», - пояснює виконавчий директор «ДТЕК» Дмитро Сахарук.
 
Протягом року ворог 271 раз влучив в енергетичні об’єкти України, чим наніс колосальних збитків енергосистемі країни, тому відновити усі необхідні потужності до початку опалювального сезону неможливо.
 

Головна порада від енергетиків - споживати електроенергію відповідально, тримати напоготові генератори та акумуляторні зарядні станції. 

 
Комментарии (0)