ГлавнаяКомментарииЭлектроэнергетикаД.Шмигаль: "З Фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділяємо чергові 3,5 млрд грн декільком громадам"

Д.Шмигаль: "З Фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділяємо чергові 3,5 млрд грн декільком громадам"

На відбудову зруйнованого майна з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділили 3,5 млрд грн громадам восьми областей, на експериментальний проект з відновлення - ще 3,3 мільярда
На відбудову зруйнованого майна з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділили 3,5 млрд грн громадам восьми областей, на експериментальний проект з відновлення - ще 3,3 мільярда, розповів Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє "Україна Комунальна".
 
"Сьогодні з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділяємо чергові 3,5 млрд грн громадам Київської, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Чернігівської, Харківської та Херсонської областей. Це кошти на відбудову зруйнованих житлових будинків, шкіл, дитсадків, лікарень", - написав Шмигаль у Telegram.
 
"Ще 3,3 млрд грн спрямовуємо на реалізацію в поточному році експериментального проєкту комплексного відновлення населених пунктів за принципом «відбудувати краще, ніж було»", - зазначив він.
 
З його слів, ідеться про населені пункти Бородянка на Київщині, Тростянець на Сумщині, Циркуни на Харківщині, Посад-Покровське на Херсонщині та Ягідне на Чернігівщині.
 

"Загальна вартість всіх проєктів становитиме майже 10 млрд грн. Роботи там уже ведуться", - вказав Шмигаль. 

 
Комментарии (0)