ГлавнаяНовости ЖКХЖильеФранція візьме участь у відновленні Ірпеня

Франція візьме участь у відновленні Ірпеня

Асоціація мерів міст Франції братиме участь у відновленні зруйнованого російськими окупантами Ірпеня. Ірпінське міське товариство підписало угоду з президентом Асоціації мерів міст Франції
Асоціація мерів міст Франції братиме участь у відновленні зруйнованого російськими окупантами Ірпеня. Ірпінське міське товариство підписало угоду з президентом Асоціації мерів міст Франції, мером міста Канни Давидом Ліснаром.
 
Про це повідомила пресслужба міської ради.
 
Глава Канн упевнений, що мета відновити місто, яке постраждав від російського вандалізму, об'єднає багато французьких громад.
 
Напередодні з мером Канн Давидом Ліснаром зустрілися голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк та мер Олександр Маркушин. Вони показали фото зруйнованого росіянами міста та представили презентації знищених об'єктів соціальної та житлової інфраструктури.
 
Раніше мер Ірпеня Олександр Маркушин зустрівся у місті з відомим японським архітектором, засновником міжнародного архітектурного та містобудівного бюро MADMA urbanism+landscape та MASA architects Хірокі Мацура.
 

У міській раді зазначили, що згодом Хірокі Мацура зможе подати керівництву міста "майстер-план Ірпеня", в якому будуть підкреслені міські особливості.  

 
Комментарии (0)