ГлавнаяКомментарииЭлектроэнергетикаГ.Галущенко: "Системи ППО – це найкращий спосіб захистити енергетичну інфраструктуру"

Г.Галущенко: "Системи ППО – це найкращий спосіб захистити енергетичну інфраструктуру"

Цієї зими росіяни планують і далі атакувати об’єкти енергетичної інфраструктури України, тому продовження міжнародної підтримки українського енергосектору відіграє надзвичайно важливу роль
Цієї зими росіяни планують і далі атакувати об’єкти енергетичної інфраструктури України, тому продовження міжнародної підтримки українського енергосектору відіграє надзвичайно важливу роль, про це розповів міністр енергетики України Герман Галущенко в інтерв’ю Bloomberg, пише "Україна Комунальна".
 
Міністр розповів, що цього року в межах підготовки до осінньо-зимового періоду велася наймасштабніша за всю історію України ремонтна кампанія на об’єктах енергетики, адже ворог зруйнував багато об’єктів, зокрема генерації та передачі. Також наголосив, що найкращим механізмом захисту енергетичної інфраструктури є посилення протиповітряної оборони країни.
 

«Цього року ми маємо кращий повітряний захист, ніж торік. Ми отримуємо більш сучасні системи від наших партнерів, зокрема зі США та деяких європейських країн. Але нам потрібно більше. Системи протиповітряної оборони – це найкращий спосіб захистити енергетичну інфраструктуру. Треба захистити енергетику країни, бо це - основа економіки України», -  зазначив Герман Галущенко. 

 
Комментарии (0)