ГлавнаяКомментарииЭлектроэнергетикаГ.Галущенко: "Удари по ДніпроГЕС можуть продовжитися"

Г.Галущенко: "Удари по ДніпроГЕС можуть продовжитися"

Міністр енергетики Герман Галущенко вважає, що якщо росія справді поставила собі за мету зруйнувати ДніпроГЕС, то атаки по ній продовжаться.
Міністр енергетики Герман Галущенко вважає, що якщо росія справді поставила собі за мету зруйнувати ДніпроГЕС, то атаки по ній продовжаться. Після руйнування окупантами Каховської ГЕС від окупантів можна чекати найгіршого, про це він розповів під час телемарафону, пише "Україна Комунальна".
 
Галущенко розповів, що на ДніпроГЕС зараз відбувається дефектація устаткування. Щодо того, коли станція відновить свою роботу, можна буде робити свої прогнози лише після закінчення цього процесу.
 
Зараз же ніхто не може сказати, скільки часу знадобиться для повернення до попередніх показників генерації. Галущенко зауважив, що це станеться швидше, якщо обладнання потрібно лише відремонтувати, а не виготовляти з нуля, хоча такий варіант також є.
 

"Партнери України готові уже зараз на відновлення енергетики виділити кошти на суму 47 млн євро, котрі можна використовувати на закупівлю необхідного обладнання", – підсумував Галущенко. 

 
Комментарии (0)