ГлавнаяНовости ЖКХЗаконодательствоГолова ВР закликав депутатів підтримати законопроєкт про повернення електронного декларування

Голова ВР закликав депутатів підтримати законопроєкт про повернення електронного декларування

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у середу закликав усіх народних депутатів підтримати законопроект про повернення електронного декларування
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у середу закликав усіх народних депутатів підтримати законопроект про повернення електронного декларування, повідомляє "Україна Комунальна".
 
"Електронне декларування. Моя позиція чітка й зрозуміла: його потрібно відновлювати якнайшвидше. Для всіх. І чиновників, і суддів, і народних обранців. Тому закликаю народних депутатів усіх фракцій та груп, позафракційних народних депутатів у Верховній Раді підтримати законопроект про повернення декларування", - написав Стефанчук.
 
Голова монобільшості у парламенті Давид Арахамія заявляв, що наполягатиме, щоб у порядок денний ВР включили законопроект про відновлення декларування.
 
Торік у вересні Арахамія зареєстрував законопроект "Про внесення змін до деяких законів України з метою виконання вимог Європейської комісії щодо набуття Україною статусу члена Європейського Союзу" №8071.
 

Він передбачає відновлення електронного декларування та спеціальні перевірки кандидатів на посади. Зокрема, ним встановлюється, що ті, хто має подавати декларацію, а в 2022 році її не подав, мають зробити це не пізніше 60 календарних днів з дня набрання чинності цим законом.  

 
Комментарии (0)