ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаХарків має отримати легші графіки відключень світла - Президент

Харків має отримати легші графіки відключень світла - Президент

Харків має отримати легші графіки, зараз створюються всі необхідні умови, щоб зменшити дефіцит електрики, йому доповідали про фізичний захист енергооб'єктів і відновлення мереж
Харків має отримати легші графіки, зараз створюються всі необхідні умови, щоб зменшити дефіцит електрики, сьогодні йому доповідали про фізичний захист енергооб'єктів і відновлення мереж, про це повідомив президент Володимир Зеленський, пише "Україна Комунальна".
 
«Зараз створюються всі необхідні умови, щоб зменшити дефіцит електрики. Харків має отримати більш легші графіки», - сказав президент.
 
Зеленський додав, що окремо урядовці працюють над допомогою місту та області, щоб подолати наявні енерговиклики. Глава держави повідомив, що вже є правильні пропозиції та планується забезпечити їхнє фінансування. Усі деталі оприлюднять урядовці.
 
Нагадаємо, Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов, на засідання Координаційного штаба із оперативного реагування щодо ситуації в енергосистемі, розповів, що в Харкові наразі ситуація важка, є дефіцит для 300 тисяч мешканців Харкова і загалом для 550 тисяч по області.
 

Поки ситуація з подачею світла складна, рекомендую всім жителям області, за можливості, обмежити користування ліфтами у багатоповерхівках, розглянути можливість автономних джерел електроенергії, ощадливо користуватися побутовими приладами — не перевантажувати систему», - заявив Синєгубов.  

 
Комментарии (0)