ГлавнаяНовости ЖКХОтопительный сезон 2023-2024Харківські енергетики отримали 10 автовишок, від Фонду підтримки енергетики України

Харківські енергетики отримали 10 автовишок, від Фонду підтримки енергетики України

Десять автомобільних вишок, побудованих на базі шасі Iveco, були передані компанії АТ «Харківобленерго» у межах роботи Фонду підтримки енергетики України
Десять автомобільних вишок, побудованих на базі шасі Iveco, були передані компанії АТ «Харківобленерго» у межах роботи Фонду підтримки енергетики України, пише "Україна Комунальна"
 
Це вже друга поставка відповідної техніки на Харківщину: п'ять одиниць надійшли до нового року, ще п'ять - цього тижня. Протягом найближчих місяців АТ «Харківобленерго» отримає ще 13 автопідйомників.
 
«Ворог щодня обстрілює енергетичні обʼєкти у прифронтових регіонах, але, незважаючи на небезпеку, енергетики сумлінно виконують свої обов’язки – обслуговують мережі, усувають ушкодження, відновлюють електропостачання. Часто внаслідок бойових дій втрачається і спецтехніка. Ми вдячні нашим партнерам, які стали спонсорами Фонду підтримки енергетики України і тим самим долучилися до надання допомоги нашим енергетикам у цей складний час», - зазначив Міністр енергетики України Герман Галущенко.
 
Отримана техніка буде працювати у структурних підрозділах АТ «Харківобленерго»: Харківському та Лозівському високовольтних районах електричних мереж, міських електромережах, у РЕМах області та міста Харкова.
 
Загалом Робочою групою Міненерго для Харківської області відібрано обладнання до закупівлі за кошти Фонду підтримки енергетики України на загальну суму у понад 38,9 мільйона євро.
 
Також за координації Міненерго з березня 2022 року до Харківської області було спрямовано 389 тонн гуманітарної допомоги у вигляді енергетичного обладнання.
 

 

 
Комментарии (0)