ГлавнаяНовости ЖКХТранспортЕксперт попередив про можливий стрибок цін на бензин

Експерт попередив про можливий стрибок цін на бензин

В Україні ціна бензину може різко підскочити. Це станеться в разі, якщо Іран завдасть удару по Ізраїлю, що спричинить зростання цін на нафту.
В Україні ціна бензину може різко підскочити. Це станеться в разі, якщо Іран завдасть удару по Ізраїлю, що спричинить зростання цін на нафту. Таке припущення зробив учасник паливного ринку Дмитро Льоушкін на своїй сторінці в соціальній мережі.
 
Напередодні відразу кілька джерел повідомили, що Іран має намір завдати удару по Ізраїлю в помсту за бомбардування Ізраїлем іранського консульства в Сирії. За даними ЦРУ, якими поділилися американські ЗМІ, Тегеран проводитиме масовану атаку із застосуванням рою безпілотників і балістичними ракетами, а сам напад має відбутися до кінця свята Рамадан.
 
"Цілком імовірний удар Ірану по Ізраїлю і нафта по 100+ за барель. При цьому розкладі у нас до 65 грн за літр бензину", - написав Льоушкін.
 

Наразі в Україні ціни на бензин марки А95+ коливаються в діапазоні від 52.50 до 59.99 грн за літр; А95 - від 49.90 до 57.49 грн за літр; А92 - від 49.98 до 53.98 грн за літр; і на дизельне паливо - від 48,00 до 58,99 гривень за літр. 

 
Комментарии (0)