ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаЕнергетична ситуація в регіонах станом на ранок 31 січня

Енергетична ситуація в регіонах станом на ранок 31 січня

На Харківщині енергетики заживили споживачів, знеструмлених з початку повномасштабного вторгнення; застосування стабілізаційних графіків відключень не передбачається
На Харківщині енергетики заживили споживачів, знеструмлених з початку повномасштабного вторгнення; застосування стабілізаційних графіків відключень не передбачається, пише "Україна Комунальна".
 
ХАРКІВСЬКА ОБЛАСТЬ
 
У Дергачівській громаді енергетики заживили 27 споживачів на деокупованих територіях, які були знеструмлені з початку повномасштабного вторгнення.
 
У Харкові тривають відновлювальні роботи після ракетного обстрілу 23 січня. Енергетики подали напругу на щитові 7 знеструмлених багатоквартирних будинків. Ще у трьох багатоповерхівках внаслідок пошкодження внутрішньобудинкових мереж відсутні умови для підключення електропостачання.
 
Також минулої доби у Харкові відновлено підключення до газорозподільної мережі 177 споживачів.
 
ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ
 
Внаслідок ворожих обстрілів вимикалися 4,6 тисячі абонентів у 5 населених пунктах. Енергетики заживили 4 населені пункти (3,3 тисячі споживачів). На ранок залишаються без світла 42,5 тисячі споживачів у 75 населених пунктах.
 
Через пошкодження внаслідок бойових дій системи газопостачання від газорозподільної мережі відключено 72 споживачі. Також відновлено газопостачання 29 споживачам, які відключалися під час інших обстрілів.
 
ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСТЬ
 
Ремонтні бригади відновили енергопостачання 39 осель в одному з прифронтових населених пунктів Гуляйпільщини, що переривалося внаслідок пошкодження електрообладнання.
 
КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСТЬ
 
Минулої доби через відключення повітряних ліній знеструмлювалися 3,4 тисячі споживачів. Ведуться роботи із заживлення.
 
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
 
Внаслідок бойових дій на Очаківщині пошкоджено повітряну лінію. Для проведення ремонту наразі відключено 2 населені пункти (652 побутових, 6 юридичних споживачів).
 
СУМСЬКА ОБЛАСТЬ 
 
Через артобстріл з боку російського кордону відключилась повітряна лінія, знеструмлено 2 населених пункти (232 споживачі). Енергетики чекають на дозвіл військових, щоб розпочати роботи з відновлення.
 
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСТЬ 
 

Внаслідок ворожого обстрілу відключилась повітряна лінія 10 кВ, знеструмлено 848 споживачів. 

 
Комментарии (0)