ГлавнаяНовости ЖКХВодоснабжениеЕнергетики під'єднали за резервною схемою водоканал у Нікополі - Міненерго

Енергетики під'єднали за резервною схемою водоканал у Нікополі - Міненерго

Енергетики частково під'єднали до мережі водоканал у Нікополі Дніпропетровської області за резервною схемою, роботу якого було порушено через вимкнення підстанції внаслідок бойових дій
Енергетики частково під'єднали до мережі водоканал у Нікополі Дніпропетровської області за резервною схемою, роботу якого було порушено через вимкнення підстанції внаслідок бойових дій, про це повідомила пресслужба Міністерства енергетики, пише "Україна Комунальна".
 
Відомство зазначило, що також частково вдалося відновити електропостачання побутовим споживачам у Херсоні, 9,3 тис. яких знову залишилися без світла через вимкнення ПЛ-150 кВ унаслідок бойових дій.
 
Обстрілів зазнали також три населені пункти в Харківській області, де триває огляд пошкоджень. Окрім того знеструмлено 10,2 тис. споживачів у Донецькій області.
 
Унаслідок падіння уламків російського БПЛА пошкоджено повітряну лінію електропередачі в Полтавській області, внаслідок чого залишилися без світла 212 споживачів в одному з районів.
 

Унаслідок артилерійських обстрілів за добу знеструмлені понад 3,7 тис. споживачів у восьми населених пунктах Сумської області. 

 
Комментарии (0)